понедељак, 6. август 2012.

Braća iz Moskve iznela parolu podrške za odbranu Omladinskog stadiona!

Svi Ofkovci koji su preko TV ekrana, ili interneta pratili uživo derbi utakmicu protiv Spartaka, bili su oduševljeni kada su videli parolu – SAČUVAJMO OMLADINSKI STADION na tribini Himkijevog stadiona gde se okupljaju ultra navijači moskovskog Dinama, a uz tekst su nacrtani i grbovi BSK i OFK Beograda!

Vest našoj borbi za renoviranje Omladinca stigla je očigledno i do bratske Moskve, a ovaj gest podrške navijača Dinama, koji su pre godinu ipo dana osnovali i Fan klub OFK Beograda iz Moskve, daje krila da istrajemo u inicijativi da odbranimo naš hram fudbala!

Ovim putem se do neba zahvaljujemo navijačima Dinama na podršci koja je još više učvrstila naše prijateljstvo, a na našu adresu je iz Moskve stiglo i pismo koje u celosti prenosimo:

Draga braćo iz Srbije,
Upoznati smo sa Vašom akcijom da se spase Omladinski stadion i da se ne dozvoli da se njegove tribine zaključaju, već da uprava Grada Beograda obnovi svoj stadion koji je sigurno jedan od simbola srpske prestonice! Vest da će se stadion možda zatvoriti za publiku nas je neprijatno iznenadila i u dobroj meri šokirala!
Najmanje što smo mogli da uradimo je ova parola podrške kojom želimo da Vam pomognemo da ubedite Gradonačelnika i ostale strukture gradske vlasti da sačuvaju ovaj objekat na kome igra tako veliki klub koji postoji već više od sto godina!
U poslednjih šest godina navijači iz Moskve su u velikom broju dolazili da gledaju utakmice OFK Beograda na ovom stadionu, a u najlepšem nam je sećanju utakmica koju su odigrali OFK Beograd i naš Dinamo povodom stogodišnjice beogradskih Plavih!
SAČUVAJMO OMLADINSKI STADION!
Veliki pozdrav iz Moskve,
Navijači Dinama iz Moskve
OFK Beograd fan club – Moscow