понедељак, 8. октобар 2012.

Navijačka solidarnost!

Posle podrške građanstva širom Srbije, te igračkih legendi, prvog tima OFK Beograda i pojedinih medija, akcija KPO 1994 je naišla na pozitivan odjek među navijačima drugih timova. Solidarnost sa našom borbom i građansku svest su iskazale brojne grupe tako što su na svojim tribinama izbacivale parole podrške i sakupljajući potpise za našu peticiju.

Posebno nam je drago što smo svedoci, uprkos uvreženoj lošoj slici o navijačima kao celini u javnosti, koju mahom stvaraju pojedini mediji, da među rivalskim grupama ima ljudskosti. Uvek će se podržati neka "zdrava" ideja i plemenita akcija kao što je ova naša kada se borimo da se ne zatvori stadion koji je decenijama jedan od sportskih simbola i opšte dobro naše zemlje.

Inicijativu da se spase Omladinski stadion do sada su podržale navijačke grupe Firma, Delije - sever, Shadows - FK Partizan, Taurunum boys, Meraklije - jug, Varvari - Podgorica, Lešinari - Banja Luka,  Alcohol boys - Prijedor, Divlja telad - Valjevo, Marinci - Subotica i mnogi drugi koji su nas kontaktirali i preneli nam da će uskoro i javno podržati našu borbu. Naravno, podršku su nam prvi dali navijači bratskog Dinama iz Moskve i Invalidi - Voždovac! Treba reći da su nam potpise poslali i fudbalski klubovi Hajduk iz Kule i Čukarički!

Još jednom pozivamo sve ljude dobre volje da ako sakupljaju potpise da nam ih što pre dostave jer ćemo u najskorijem periodu predati peticiju sa potpisima!

Klub prijatelja OFK Beograda 1994 i navijačka grupa Plava unija - Beograd se ovim putem zahvaljuje svima, a nadamo se da će se nadležni, Uprava Grada Beograda, konačno oglasiti i povući konkretne poteze!

SAČUVAJMO OMLADINSKI STADION!