петак, 5. октобар 2012.

Legendarni Sani podržao apel Beograđana

Slobodan Santrač se odazvao pozivu "Kluba prijatelja OFK Beograda 1994" i svojim potpisom podržao PETICIJU za spas i izgradnju novog i modernog Omladinskog stadiona. Takođe je apelovao na celu javnost da se što više uključi u celu akciju, a pogotovo na njegove saigrače i legende OFK Beograda koji su svojim igrama i zaslužili nadimak koji nosi klub sa Karaburme - Romantičari!

- "Drago mi je što ste inicijativu pokrenuli pre svega kao Beograđani, jer je ovaj stadion opšte dobro Beograda i cele zemlje. Želeo bih da se svi zajedno uključe, celo sportsko društvo, sva sportska javnost!" - rekao je Sani i nastavio - "Gradska vlast bi trebala da se ugleda na gradove širom Srbije koja je u saradnji sa Ministarstvom sporta obnovila svoje objekte."

Po prijatnom suncu, u bašti restorana "Romantik" na Omladinskom stadionu, Santrač nam je kroz prijatan razgovor preneo u tih par sati kakva je familijarna atmosfera vladala nekada u našem klubu i u celom domaćem fudbalu, a to ćemo uskoro detaljnije preneti u intervjuu koji ćemo objaviti na odgovarajućem mestu, na neoficijalnom sajtu OFK Beograda.

Nama na kraju ostaje da ovim putem ponovo pozovemo gradsku vlast i upravu kluba da se što pre dogovore oko modela kompletne rekonstrukcije Omladinskog stadiona, a da sportske legende, bez obzira u kom klubu igrale, one kojima je Omladinac ostao u posebnom sećanju, da se povedu primerom nekadašnjeg trećeg golgetera Evrope i podrže našu borbu za spas jednog od najvećih sportskih simbola koji Srbija ima. 



Нема коментара:

Постави коментар