уторак, 30. октобар 2012.

Zvezdan Terzić kao gost emisije "Dođite na stadion" u razgovoru sa domaćinom oko budućnosti Omladinskog stadiona

Predsednik UO OFK Beograda, Zvezdan Terzić, u petak, 19. oktobra bio je gost u emisiji SOS kanala, "Dođite na stadion". Za neupućene, to je serijal u kome se već duže vreme govori pre svega o obnovi infrastrukture domaćih sportskih borilišta po ugledu na uređenje koje vlada u zapadnim evropskim zemljama.

Dosta toga je rečeno o trenutnoj zakonskoj regulativi koja jednostavno ne dozvoljava i ne podržava na pravi način privatni sektor da ulaže u fudbalske klubove.

Javnost je saznala i novosti oko razgovora OFK Beograda i Gradske Vlade oko budućnosti Omladinskog stadiona. Terzić je preneo stav Grada da ne namerava u narednom periodu da ulaže u fudbalske stadione, ali da je raspoložen da dozvoli OFK Beogradu pravo na raspolaganje i da bi se tu moglo napraviti javno-privatno partnerstvo sa potencijalnim investitorima gde bi se na 6,5 hektara napravio sportsko-komercijalni prostor.

Više o svemu možete pogledati na snimku, a o Omladinskom stadionu se govori na delu videa od 0:22:08 minuta pa na dalje.

Нема коментара:

Постави коментар